bomstal facebook


Válassza ki mobilgarázsát, könyűszerkezetes garázs

 

 

kutya-kennel

 

 

Ingyenes kiszállítás és összeszerelés! mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs

 

Tanúsítványaink

Bomstal mobilgarázs tanúsítvány

A mobilgarázs vétele előtti előkészületek

Az alap előkészítése nagyon fontos része a fémgarázs/tároló megrendelésének és kizárolagosan az ügyfél kötelessége, melyet a garázs leszállítása előtt el kell végezni. Az alkalmas aljzat, nemcsak a hibamentes osszeszerelést biztosítja, hanem növeli a fémgarázs/tároló ellenállásat az időjárási vizszonyokkal szemben, az alaphoz való rögzítésének köszönhetően, valamint meghosszabbítja az egész szerkezet életét. Ezért érdemes az alábbi bemutatót figyelmesen elolvasni.

Az aljzat, minden esetben, sima vizszintes felületű, valamint nagyobb kell legyen a megrendelt fémgarázs/tároló méreténél.F.P.U.H. BOMSTAL három aljzat tipus használatát ajánlja:

Betonkocka alap

A legegyszerübb aljzatmegoldás standard főmgarázs/tároló esetében. A Betonkockákat, melyeknek felülete 30X30cm, mélységük 40cm, a szerkezet sarkainál, de egymástól maximum 3m távolságra kell kialakítani, úgy hogy, az általuk meghatározott sík vizszintes legyen. A betonkockák közötti részt tetszés szerint lehet rendezni (kő, beton járólap stb). A beton alap és a garázs közé vizszigetelő anyag meghosszabbítja a fémszerkezet életét.
3X5m-es betonkocka alap tervrajz         6X5m-es betonkocka alap tervrajz

Betongyürű alap

Egy másik jó alternative a betongyürű, amelyet a fémgarázs/tátoló teljes kerületét lefedi.A betongyürű szélessége 30cm, mélyslga 40cm, és úgy kell kialakítani, hogy, az általuk meghatározott sík vizszintes legyen. A betongyürű belsejét tetszés szerint lehet rendezni (kő, beton járólap stb). A beton alap és a garázs közé vizszigetelő anyag meghosszabbítja a fémszerkezet életét.
3X5m-es betongyűrű alap tervrajz         6X5m-es betongyűrű alap tervrajz

Beton alaplap

Ideális választás, amegy a fémgarázs/tároló teljes területét lefedi. A betonkocka-, valamint betongyürű- alapoknál nagyobb stabilítást biztosít, és éppen ezért, nagyobb fémgarázsok/tárolók esetében, ez az egyetlen ajánlott aljzat. A deton alaplap mérete 20cm-vel nagyobbak a fémgarázs/tároló méreténél, 15cm mély, 100X100mm-es, Ø6mm-es betonacél hálót tartalmaz, és úgy kell kialakítani, hogy, felülete sima, vizszintes legyen. A beton alap és a garázs közé vizszigetelő anyag meghosszabbítja a fémszerkezet életét.
3X5m-es beton alaplap tervrajz         6X5m-es beton alaplap tervrajz


Az aljzat előkészítése és lerögzítése a megrendelő feladata! A garázs megfelelő összeszereléséhez sík aljzat szükséges. Az itt látható képekkel a kivitelezéshez szeretnénk ötleteket adni.

aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés
aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés aljat előkészítés
aljat előkészítés aljat előkészítés