bomstal facebook


Válassza ki mobilgarázsát, könyűszerkezetes garázs

 

 

kutya-kennel

 

 

Ingyenes kiszállítás és összeszerelés! mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs

 

Tanúsítványaink

Bomstal mobilgarázs tanúsítvány

Megrendelés menete

megrendelés 1A rendelés megkezdése előtt az első és legfontosabb feladata, hogy a mobilgarázsa véglegesített helyére elkészítse a megfelelő az aljzatot. Az előkészítésről bővebb tájékoztatót az Előkészületek menüpontban olvashat.
megrendelés 1Ön megkeresi a Válassza ki garázsát menüpontban (vagy minden aloldal bal oldali oszlopában található képre kattintva) a számára kedvező garázst tetőtípus, szélesség, hosszúság alapján. Ezután a részletezett listából kiválasztja a megfelelőt.
megrendelés 1A mobilgarázs megismerése után kiválasztja az esetleges kiegészítő(ke)t és megnyomja a megrendelés gombot. Nincs regisztráció! Ezután ellenőrzi rendelését és kitölti a szállítási, számlázási adatokat, majd véglegesíti rendelését a megrendelés gomb újboli lenyomásával. Végül egy azonnali visszaigazoló levéllel lezárul a rendelése.
megrendelés 1Rendelésének beérkezése után jelentkezni fogunk a szállítást megelőző héten. A kiszállítás maximum 40* napot vesz igénybe.
*A megrendelt garázsok több mint 95 %-a a megadott határidőn belül kerül kiszállításra.
megrendelés 1Legvégül kiszállítjuk és helyben össze is szereljük a rendelését. A kiszállítás és az összeszerelés INGYENES! Az ár nem tartalmazza az aljzathoz való rögzítést! Önnek nincs más dolga mint nyugodtan hátra dőlni 1 óra hosszára (standard kivitel esetén), míg mi ezalatt összeszereljük garázsát.